Ochrana osobních údajů

Provozovatel e-shopu Abides a.s. na stránkách Cannaplus.cz IČO 09154078 sídlo Revoluční 1202/20, 110 00 Praha zpracovává osobní údaje poskytnuté Kupujícím za účelem plnění a dodatečného potvrzení Obchodních podmínek, za účelem zpracování elektronické objednávky, realizace dodávky, zúčtování plateb a nezbytné komunikaci mezi smluvními stranami po dobu vyžadovanou podle zvláštních právních předpisů.

 

  1. Základní ustanovení
  2. Správcem osobních údajů podle paragrafu 5 písm. o) Zákona č. 18/2018 O ochraně osobních údajů ve znění pozdějších předpisů (dále jen „Zákon“) je Abides a.s. IČO 05395372

se sídlem Revoluční 1202/20, 110 00 Praha (dále jen „Správce“);

  1. Kontaktní údaje správce jsou: e-mail: info@cannaplus.cz, tel.: +420607590075
  2. Osobními údaji se rozumí všechny informace identifikující fyzickou nebo právnickou osobu.
 

2. Zdroje zpracovávaných osobních údajů

  1. Správce zpracovává osobní údaje, které mu se souhlasem poskytl kupující a které správce získal na základě plnění Kupní smlouvy a zpracování elektronické objednávky v internetovém obchodě Cannaplus.cz;
  2. Správce zpracovává jen identifikační a kontaktní údaje kupujícího nezbytné pro plnění Kupní smlouvy;
  3. Správce zpracovává osobní údaje za účelem dodávky, zúčtování plateb a k nezbytné komunikaci mezi smluvními stranami po dobu vyžadovanou podle zvláštních právních předpisů. Osobní údaje nebudou zveřejňované a nebude docházet k přenosu do dalších zemí.

 

3. Účel zpracování osobních údajů

Správce zpracovává osobní údaje kupujícího z následujících důvodů:

  1. Za účelem registrace na webové stránce Cannaplus.cz podle paragrafu 13 odst. 1 písm. a) Zákona č. 18/2018 O ochraně osobních údajů;
  2. Za účelem vyřízení elektronické objednávky kupujícího (jméno, adresa, e-mail, telefonní číslo);
  3. Za účelem plnění práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi kupujícím a Správcem;
  4. Poskytnutí osobních údajů je nezbytným požadavkem pro plnění kupní smlouvy. Bez poskytnutí osobních údajů nelze smlouvu uzavřít.

 

4. Doba uchovávání osobních údajů

  1. Správce uchovává osobní údaje po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi kupujícím a Správcem a po dobu 3 let od ukončení smluvního vztahu;
  2. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů je Správce povinen údaje smazat.

 

5. Příjemci a zpracovatelé osobních údajů

Třetí stranou, která přijímá osobní údaje kupujícího, jsou subdodavatelé Správce. Služby těchto subdodavatelů bezpodmínečně souvisí s úspěšným plněním kupní smlouvy a elektronické objednávky mezi správcem a kupujícím.

Subdodavateli správce jsou:

Shoptet (systém e-shopu);

Česká pošta, s.p., PPL, Zásilkovna (doručovací služby);

Google Analytics (analýza webových stránek);

 

6. Práva kupujícího

Podle podmínek stanovených v Zákoně má kupující právo:

  1. Na přístup ke svým osobním údajům;
  2. Na opravu osobních údajů;
  3. Na vymazání osobních údajů;
  4. Vznést námitku proti zpracování;
  5. Na přenositelnost údajů;
  6. Odvolat souhlas se zpracováním osobních údajů písemně nebo elektronicky na e-mailové adrese: info@cannaplus.cz;
  7. Podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů v případě, že se domnívá, že došlo k porušení jeho práva na ochranu osobních údajů.

 

7. Zabezpečení osobních údajů

  1. Správce prohlašuje, že přijal všechna vhodná technická a organizační opatření nutná k zabezpečení osobních údajů kupujícího;
  2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť osobních údajů, zejména zabezpečení přístupu k počítači heslem, používání antivirového programu a pravidelnou údržbu počítačů.

 

8. Závěrečná ustanovení

  1. Odesláním elektronické objednávky na webové stránce Cannaplus.cz potvrzuje kupující, že byl obeznámený s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímá;
  2. S těmito pravidly souhlasí kupující zaškrtnutím políčka v objednávce;
  3. Správce je oprávněný tato Pravidla kdykoliv změnit. Novou verzi Pravidel je povinný zveřejnit na své webové stránce.

 

Tato pravidla vstupují v platnost 1. 11. 2020